Afterpay heet voortaan Riverty

Leestijd: < 1 minuut

Misschien heb je al eens gebruik gemaakt van Afterpay. Afterpay is een betaalmethode die het mogelijk maakt om online aankopen achteraf te betalen. Dit betekent dat je eerst je bestelling ontvangt en pas later betaalt. Bij Afterpay zijn ze aan het vernieuwen. Dit betekent dan ook een naamswijziging. Voortaan gaat Afterpay verder onder de naam Riverty,

Riverty voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit.

Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Betaal voortaan met Bancontact bij gereedschap-bouwmarkt.nl
Uw aankoop liever gespreid betalen? Dat kan met IN3 en SprayPay!
Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën