Betaal je gereedschap met de VVV Cadeaukaart!

Leestijd: < 1 minuut

VVV Nederland is al meer dan 45 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen in Nederland. De cadeaubonnen van VVV (voorheen VVV Irischeque, daarvoor VVV Geschenkbon) zijn de populairste cadeaubonnen van ons land. De VVV Cadeaubonnen zijn vanaf 1 november 2017 vervangen door de VVV Cadeaukaart.

Wij kunnen met trots mededelen dat u in onze webwinkel kunt betalen met de VVV cadeaukaart. Dit kan tot een bedrag van €50,- per bestelling. Dit heeft te maken met Europese veiligheidsregels. De kaart blijft altijd de waarde houden die nog niet is besteed. Heeft u meer besteld dan u op de VVV Cadeaukaart heeft staan? Dan kunt u het resterende bedrag betalen via iDeal of via onze andere betaalmethode.

Ook voor zakelijk gebruik zijn de VVV Cadeaubonnen een perfect cadeau. Verras je relaties of medewerkers met een blijk van waardering. Want iedereen vindt het eigenlijk het leukst om zelf een mooi cadeau uit te zoeken. Een cadeaubon kan bovendien het zetje in de goede richting zijn: maak jij van die ene prospect een tevreden klant. https://www.vvvcadeaukaarten.nl/

Achteraf betalen met Afterpay!
Betaal voortaan met Bancontact bij gereedschap-bouwmarkt.nl
Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën