Betaal veilig achteraf met Klarna

Leestijd: < 1 minuut

Als klant van Gereedschap-bouwmarkt.nl heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van Klarna’s achteraf betalen. Dit betekent dat je de bestelling kunt ontvangen en inspecteren voordat je daadwerkelijk betaalt.

Klarna voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Ook Klarna bied de mogelijkheid om betalingen te beheren en wijzigen in de Klarna App. Wel zo makkelijk! Komt de aankoop toch niet overeen met je verwachtingen? Geen probleem. Klarna’s kopersbescherming laat je niet in de steek. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth. Los van of je nu of later betaalt, onze kopersbescherming is je garantie. Is er iets mis met de aankoop, meld het in de app, en het klarna team zoekt het tot op de bodem uit.

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet betalen van de factuur op tijd extra kosten met zich mee kan brengen en mogelijk kan leiden tot een negatieve invloed op je kredietwaardigheid. Zorg er daarom voor dat je de factuur tijdig betaalt.

Als je vragen hebt over Klarna’s achteraf betalen, kun je terecht bij de klantenservice van Gereedschap-bouwmarkt.nl of rechtstreeks contact opnemen met Klarna.

Uw aankoop liever gespreid betalen? Dat kan met IN3 en SprayPay!
Verzilver je Huis & Tuin cadeau bij Gereedschap-Bouwmarkt.nl
Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën