Geen verzendkosten vanaf €100,-
Gemiddeld binnen 24 uur verstuurd!
Betaal veilig vooraf, achteraf of gespreid
reviews-gereedschap
00

Cart

HomeWinkelCategorie "Novus"

Novus

Title section 1

Novus vergemakkelijkt het werk
Ergonomische, hoogwaardige en duurzame kantoorapparaten om het werk van alledag gemakkelijker te maken: nietmachines en perforatoren van Novus zijn innovatieve en beproefde kwaliteitsproducten die u tijdens uw kantoorwerk optimaal ondersteunen.

Novus staat als internationaal georiënteerde en door de eigenaar geleide onderneming traditioneel voor hoogwaardigheid op basis van Duitse kwaliteitsnormen. Innovatief: als het de mens dient. Traditioneel: als het om beproefde functionaliteit en een lange levensduur gaat.
De eerste nietmachine met springvaklaadmechanisme ter wereld: de B 53 – een product van Novus! Al in 1953 ontwikkeld, overtuigt hij ook nu nog gebruikers over de hele wereld in nagenoeg ongewijzigde vorm als NOVUS B 6.
Ook meer recente innovaties van Novus zijn hard op weg om klassiekers te worden: de unieke combinatie van Flat-Clinch-technologie en Power on Demand in de NOVUS B 8FC zorgt opnieuw voor een kleine kantoorwerkrevolutie. Hoogwaardig en duurzaam: gebouwd voor ten minste een werkleven lang! Merkproducten van Novus.

Geen artikelen gevonden. Laat ons weten wat u zoekt, dan gaan wij kijken of we dit artikel kunnen toevoegen aan ons assortiment!

De waardering van gereedschap-bouwmarkt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 387 reviews.