Geen verzendkosten vanaf €100,-
Gemiddeld binnen 24 uur verstuurd!
Betaal veilig vooraf, achteraf of gespreid
reviews-gereedschap
00

Cart

HomeWinkelCategorie "Tristar"

Tristar

Title section 1

Bij Tristar geloven wij erin dat goede huishoudelijke apparaten voor iedereen bereikbaar moeten zijn en niet voorbehouden voor mensen met diepe zakken. Daarom bieden wij kwalitatieve klein huishoudelijke producten tegen zeer betaalbare prijzen.

We noemen dit onze zogenaamde ‘Unbeatable Basics’: de essentiële huishoudelijke producten die van groot belang zijn voor jouw huis en die jou het zware werk uit handen nemen. In onze producten vind je geen onnodige technische snufjes, waardoor we de prijs tot een minimum weten te beperken. In het gehele assortiment wordt speciale aandacht besteed aan een goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met een eigentijds design.

KERNWAARDEN:

Toegankelijk > Tristar producten zijn voor iedereen toegankelijk in termen van prijs, ontwerp en beschikbaarheid.
Kwaliteit mag geen luxe zijn > Tristar producten zijn van goede kwaliteit en altijd voor een betaalbare prijs.
No nonsens > Tristar producten doen wat ze beloven. Ze beschikken over de functies die jij nodig hebt en bevatten niet teveel poespas. Zo blijven ze simpel in gebruik.

BEST GETEST
Regelmatig worden Tristar producten beloond met internationale ‘Best Getest’ predicaten. We blinken met name uit in no-nonsens, value for money apparaten die het leven gemakkelijker maken. Hierbij houden wij wereldwijde trends goed in de gaten en vertalen wij deze snel naar betaalbare producten.

Geen artikelen gevonden. Laat ons weten wat u zoekt, dan gaan wij kijken of we dit artikel kunnen toevoegen aan ons assortiment!

De waardering van gereedschap-bouwmarkt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 387 reviews.