Stanley gereedschap bij ons te koop!

Leestijd: < 1 minuut

Stanley is een bekend merk in de gereedschapsindustrie en is opgericht in 1843 in de Verenigde Staten. Het bedrijf begon als een kleinere werkplaats in Connecticut, maar is uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant van handgereedschap, elektrisch gereedschap en accessoires voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Het merk Stanley is vooral bekend om zijn handgereedschap, zoals hamers, schroevendraaiers, meetinstrumenten, beitels, zagen en gereedschapskisten. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van zijn gereedschappen en heeft een sterke reputatie opgebouwd bij professionals en doe-het-zelvers over de hele wereld.

Een van de meest iconische producten van Stanley is de Stanley-mes, dat al meer dan 80 jaar op de markt is en nog steeds wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het snijden van tapijt, papier, karton en leer. Het mes heeft een herkenbaar ontwerp met een uitklapbaar mesje en een rood handvat.

Naast handgereedschap produceert Stanley ook elektrisch gereedschap, zoals boormachines, cirkelzagen en slijpmachines, en accessoires, zoals schroeven, spijkers en lijm. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en technologieën om aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers te voldoen.

Tegenwoordig maakt Stanley deel uit van de Stanley Black & Decker-groep, een van ‘s werelds grootste fabrikanten van gereedschap en bevestigingsmiddelen. Met zijn sterke reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid blijft Stanley een populaire keuze voor klusjesmannen en vakmensen over de hele wereld.

Bahco gereedschap bij ons te koop!
Rapid gereedschap bij ons te koop!
Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën