Deze website inclusief inhoud als bedoeld teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Gereedschap-Bouwmarkt.nl. Gereedschap Bouwmarkt is verder benoemd als wij en ons. Alle inhoud betreffende teksten of afbeeldingen zijn uit eigen beweging opgemaakt of expliciet ontvangen met de daarvoor verkregen toestemming van de rechthebbende. Daarnaast maken wij gebruik van commerciële of rechtenvrije afbeeldingen. Rechtenvrije afbeeldingen die door ons worden gebruikt zijn afkomstig van de website pixabay.com.

De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd en gebruikt, voor eigen gebruik of commerciële doeleinden, zonder toestemming van de eigenaar. De informatie en diensten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten. Wij doen ons uiterste best om alle informatie en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden.

Mocht u een fout ontdekken, dan zullen wij deze fout herzien en eventueel wijzigen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen die u oploopt door het gebruik van onze website. Mocht u opmerkingen hebben of fouten ontdekken dan kunt u contact opnemen via info@gereedschap-bouwmarkt.nl.

Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën