Blijf niet zitten met vragen!

Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk en vertrouwelijk verloopt. Dit kan zijn het proces van bestellen maar mogelijk ook de twijfel die u heeft bij uw aankoop. Blijf daarom niet zitten met vragen en laat het ons weten. In de ‘veel gestelde vragen’ rubriek vind u mogelijk al een antwoord. Klik op het + (plus) icoon voor het gewenste afhandeling of contactformulier.

Berichten worden binnen 24 – 48 uur beantwoord.

Telefonisch
+31(0)85 – 225 04 79
E-mail
info@gereedschap-bouwmarkt.nl

Correspondentieadres
Broekkant 78,
6581 AH Malden

KVK: 09189903
BTW: NL002215495B35

Retouradres
Cipresstraat 121,
6523HL Nijmegen

KVK: 09189903
BTW: NL002215495B35

Veel Gestelde Vragen

♕ Algemeen

♘ Retouren & Klachten

Gaat uw aankoop sneller dan verwacht kapot? Dan heeft u mogelijk recht op reparatie of vervanging van uw product. Dit zal afhangen van de aankoopdatum, omstandigheden en wijze waarop het product is gebruikt. Wanneer u extra garantie heeft gekregen of gekocht dan mag u gedurende periode geen problemen of ongenoegen ervaren, onder normale omstandigheden.

Om aanspraak te maken dient u alleen een aankoopbewijs te overleggen. Het product dient na overleg met gereedschap-bouwmarkt.nl geretourneerd te worden. Alle geretourneerde producten worden voor onderzoek aangeboden bij de fabrikant. Dit ter vaststelling van de schade en herkomst. Het onderzoek duurt gemiddeld 10 weken. Tot uitsluiting van het onderzoek zal er geen terugbetaling plaats vinden. Tenzij anders overeengekomen. Onjuist gebruik van het product zal niet worden vergoed. De garantie is van toepassing op de geselecteerde producten met garantie vermelding.

♖ Bestellen & Bezorgen

Bij ons vindt u Tweedekans-producten: artikelen die door klanten zijn geretourneerd, producten waarvan de verpakking beschadigd is, of artikelen die niet langer deel uitmaken van ons assortiment. Hoewel beschadigde verpakkingen of producten er misschien minder aantrekkelijk uitzien en minder vertrouwen wekken, hoeft er niets mis te zijn met het product zelf. Wij vinden dat deze producten nog een tweede kans verdienen en daarom bieden wij ze aan onze klanten aan!

Bij ons worden Tweedekans-producten zorgvuldig gecontroleerd op hun staat. Om onverwachte verrassingen te voorkomen, maken wij een korte notitie in de productbeschrijving over de reden voor de tweede kans. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig! Onze Tweedekans-producten zijn altijd nieuw en ongebruikt.

Bent u geïnteresseerd in een Tweedekans-product? Dan profiteert u van aantrekkelijke kortingen, soms tot wel tientallen euro’s! Daarnaast gelden voor deze artikelen dezelfde voorwaarden als voor alle andere producten in ons assortiment.

Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën