Geen verzendkosten vanaf €100,-
Gemiddeld binnen 24 uur verstuurd!
Betaal veilig vooraf, achteraf of gespreid
reviews-gereedschap
00

Cart

HomeOver ons

Over ons

Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Story

Het ontstaan van..

In 2018 zijn de gebroeders Noordermeer gestart met de online verkoop van installatiematerialen, sanitair en gereedschappen. Waar de een ervaring had in de nieuw- en verbouw sector, was de ander gedreven in webdesign en klanttevredenheid. Een juiste kennis van materialen en de expertise in de digitale wereld, waren een perfecte combinatie voor een webwinkel. Tijdens deze ontwikkeling ontstond er steeds meer een passie voor kwalitatief gereedschap. Al snel bleek dan ook dat de gebroeders hun krachten vonden in de verkoop van gereedschappen en aanverwante artikelen. Zo werd in 2019 Gereedschap-Bouwmarkt.nl geboren.

0+

Artikelen

0+

Tevreden Klanten

0

Opgericht

0%

Positieve ervaringen

Waar staan wij voor?

Gezamenlijk staan wij voor kwaliteit, vertrouwen en transparantie. Wij richten op de inkoop van nieuwe producten, overstock en (rest)partijen. Dit komt samen op één platform. In de Gereedschap Bouwmarkt shop, kunt u ruim vierduizend artikelen vinden voor de installateur, klusser, monteur, aannemer of hobbyist. Naast hand- en elektrisch gereedschap is er ook een ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, tuingereedschap en bevestigingsmaterialen te vinden. Alle artikelen worden met zorg uitgezocht. Het online bestellen van een product moet een beleving worden waarbij u als klant geen hinder of ongemakken mag ervaren. Gereedschap Bouwmarkt levert een grootdeel van zijn assortiment uit voorraad.

Bestellingen worden geleverd aan particulieren en zakelijke klanten gevestigd in Nederland & België. De domeinnaam die wij voeren zijn; Gereedschap-bouwmarkt.nl en Gereedschapbouwmarkt.nl.

Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Duurzaamheid

Wij gaan voor duurzaamheid! Diverse artikelen halen de winkel niet. Dit komt omdat artikelen soms verouderd zijn of waren voorzien van een verpakking beschadiging. Een kapotte of verouderde verpakking (bijvoorbeeld van een geretourneerd artikel) doet niets af aan de kwaliteit of functie van het product. Waar de meeste bedrijven dit product onverkoopbaar maken en afschrijven als derving zien wij hier mogelijkheden. De rubriek tweedekans werd in het leven geroepen. Tegen lage prijzen met dezelfde voorwaarden (en garantie) een tweedekans-product kopen. Dit vinden wij dan ook duurzaam en vertrouwd!

Wie zijn wij?

Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Richard

Medewerker
Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Andy

Medewerker
Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Dennis

Medewerker
Gereedschap-Bouwmarkt.nl

André

Medewerker
De waardering van gereedschap-bouwmarkt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 387 reviews.