GESCHIEDENIS

Het ontstaan van..

In 2018 zijn de gebroeders Noordermeer gestart met de online verkoop van installatiematerialen, sanitair en gereedschappen. Waar de een ervaring had in bouwkunde, was de ander gedreven in web-development en user experience. Een juiste kennis van materialen en de expertise in de digitale wereld, waren een perfecte combinatie voor een webwinkel. Gedurende de tijd ontstond er steeds meer een passie voor kwalitatief gereedschap. Al snel bleek dan ook dat de gebroeders hun krachten vonden in de verkoop van gereedschappen en aanverwante artikelen. Zo ontstond in 2023 Gereedschap-Bouwmarkt.nl

2018

Opgericht

4000+

Producten

20.000+

Tevreden Klanten

92%

Positieve Ervaringen

GEEN GEDOE!

Waar staan wij voor?

Wij staan voor bestelgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij richten op de inkoop van nieuwe producten, overstock en (rest)partijen. In de Gereedschap Bouwmarkt shop, kunt u ruim vierduizend artikelen vinden voor de installateur, klusser, monteur, aannemer, hovenier of hobbyist. Naast hand- en elektrisch gereedschap is er ook een ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, tuingereedschap en bevestigingsmaterialen te vinden. Alle artikelen worden met zorg uitgezocht. Het online bestellen van een product moet een beleving worden waarbij u als klant geen hinder of ongemakken mag ervaren. Door onze inkoopstrategie kunnen wij prijzen aantrekkelijk houden. Het winkelplezier begint dan ook bij ons met goede product informatie en (volume)kortingen. Gereedschap Bouwmarkt levert een grootdeel van zijn assortiment uit voorraad.

VOOR ONS VANZELFSPREKEND…

Duurzaamheid

Er is maar één wereld en daar moeten wij zuinig op zijn. Diverse producten halen de winkel niet. Dit komt omdat producten soms verouderd zijn of waren voorzien van een beschadiging op de verpakking. Een kapotte verpakking (door o.a. retourneren) of verouderd product doet vaak niets af aan de kwaliteit of functie. Waar veel bedrijven dit product onverkoopbaar maken en afschrijven, zien wij hier mogelijkheden. Tegen lagere prijzen met dezelfde voorwaarden (en garantie) een tweedekans-product kopen. Uiteraard worden producten grondig gecontroleerd. Dit vinden wij dan ook duurzaam en toekomstbestendig.

Het Team

ANDY

ANDY

Oprichter

RICHARD

RICHARD

Oprichter

DENNIS

DENNIS

Medewerker

ANDRÉ

ANDRÉ

Medewerker

Partners

Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën