Geen verzendkosten vanaf €100,-
Gemiddeld binnen 24 uur verstuurd!
Betaal veilig vooraf, achteraf of gespreid
reviews-gereedschap
00

Cart

HomeWinkelCategorie "Brüder Mannesmann"

Brüder Mannesmann

Title section 1

De handel in gereedschap begon in 1977. In die tijd verwierven de gebroeders Schafstein aandelen in de huidige groep bedrijven: eerst werden handgereedschap en doe-het-zelfproducten geïmporteerd en later werden technische artikelen en elektrisch gereedschap toegevoegd.

Brüder Mannesmann Werkzeuge biedt retailers momenteel verschillende gereedschapslijnen. Het bedrijf heeft momenteel drie gereedschapsregels en ongeveer 8.000 gereedschapsitems. Naast een uitgebreid assortiment hand- en elektrisch gereedschap, geselecteerd voor de speciale klusjesman, zijn de Center Line en Green Line beschikbaar voor de handel. De middellijn omvat elektrisch gereedschap voor ambachtslieden en professionals. De Green Line is een reeks hoogwaardige handgereedschappen vervaardigd volgens DIN ISO.

Geen artikelen gevonden. Laat ons weten wat u zoekt, dan gaan wij kijken of we dit artikel kunnen toevoegen aan ons assortiment!

De waardering van gereedschap-bouwmarkt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 387 reviews.