Rapid gereedschap bij ons te koop!

Leestijd: < 1 minuut

Rapid is een Zweeds merk dat gespecialiseerd is in de productie van nietmachines en nietjes voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Het bedrijf werd opgericht in 1936 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten.

Rapid is vooral bekend om zijn nietmachines en nietjes die in veel verschillende maten en stijlen verkrijgbaar zijn, van eenvoudige huishoudelijke nietmachines tot professionele elektrische nietmachines. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën, zoals de gepatenteerde SuperFlatClinch-technologie, die ervoor zorgt dat het nietje vlakker wordt afgesneden en daardoor minder ruimte inneemt in de nietmachine.

Naast nietmachines en nietjes produceert Rapid ook andere kantoorbenodigdheden, zoals perforators en lijmproducten. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en werkt voortdurend aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het minimaliseren van de impact van zijn productieprocessen op het milieu.

Rapid is een onderdeel van Esselte, een toonaangevende fabrikant van kantoorbenodigdheden. Met zijn reputatie voor kwaliteit en innovatie blijft Rapid een populaire keuze voor professionals en huishoudens over de hele wereld die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame nietmachines en nietjes.

Stanley gereedschap bij ons te koop!
NEO Tools gereedschap bij ons te koop!
Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën