Wat is het verschil tussen een bahco en een moersleutel?

Leestijd: < 1 minuut

Een Bahco is eigenlijk een merknaam voor een verstelbare moersleutel, die vaak wordt gebruikt voor het vast- en losdraaien van moeren en bouten. Een moersleutel, daarentegen, is een algemene term die verwijst naar een handgereedschap dat speciaal is ontworpen om moeren en bouten vast te draaien of los te maken.

Het belangrijkste verschil tussen een Bahco en een moersleutel is dat een Bahco een verstelbare bek heeft, wat betekent dat je de breedte van de bek kunt aanpassen aan de grootte van de moer of bout. Dit maakt de Bahco veelzijdiger dan een moersleutel, omdat je meerdere maten kunt aanpakken met slechts één gereedschap. Een moersleutel daarentegen heeft een vaste bek, wat betekent dat je een verschillende maat nodig hebt voor elke moer of bout die je wilt aanpakken.

Over het algemeen worden Bahco’s vaak beschouwd als een betere optie dan moersleutels vanwege hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. Gereedschap Bouwmarkt heeft een uitgebreid assortiment aan moersleutels en Bahco gereedschap.

Hoe boor je een gat in een tegel?
Wat is het verschil in lumen, wattages en kelvin?
Winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën